Lasten huone on kokonaan äidin tekemä =)

nukkisjuttuja011.jpg

nukkisjuttuja012.jpg

Tästä tulee minun työhuone- ja askarteluhuone ;) Tietokonepöytä oli valmiina tuonlainen, joku laatikko.

nukkisjuttuja013.jpg

Lastenhuone ja toi mun työhuone ovat yläkerrassa, toisessa huoneessa jonka jaoimme väliseinällä kahteen pieneen huoneeseen. Väliseinänä toimii vain pahvi, joka pysyy ihan itsestään kiinni, ei olla liimattu mahdollisen tulevaisuuden remontin vuoksi :)

Makuuhuone:
sänkyyn tulee helmalakana ja päädyt vielä.

nukkisjuttuja018.jpg

"Akvaario" ei ole jäämässä kaapin päälle ;) Akvaario on siis valmis geelikynttilä. Meillä on äidin kanssa hieman erimielisyyksiä, jääkö koko allas taloon :D

nukkisjuttuja021.jpg

Olohuone:
Ja voi tuon sohvan kanssa.. sen kanssa menasi hermot mennä, kangasta oli liian vähän eikä tuo sohvan/nojatuolin tekeminen ole muutoinkaan minun lajini. Koko päivän sitä tein ja saa kelvata tuollaisena. Äiti loppuvaiheessa tarjosi auttavan kätensä ja liimasi tuon ruskean nauhan peittämään ikäviä aukkoja, jotka olisivat paljastaneet vaahtomuovin, jota käytin pehmustamiseen. Runkona toimii pahvi.

nukkisjuttuja015.jpg

Kaariseinän teimme itse vanerista. Tuo seinähän oli alunperin vain lyhyt ja tästä kuvasta näkee ihan selvästi, mistä kohtaa alkaa meidän tekemä seinä. Ihan kiva se silti on vaikka näkyykin raja mihin vanha loppuu ja mistä uusi alkaa.

nukkisjuttuja017.jpg

Sauna-ja suihkutilat:
Vielä erittäin kesken, kiuas ei tule jäämään tuonne, oli vaan kokeilu. Lauteet vielä tekemättä ja väliseinä loppuun väsäämättä. Väliseinässä on käytetty monitoimikorin "verkkoa" jonka taakse liimattiin asemointikalvoa tms. ja ruudut on täytetty valkoisella ja läpinäkyvällä hileisellä kalvovärillä.

nukkisjuttuja020.jpg

nukkisjuttuja019.jpg

Että tällästä tähän mennessä.