Maanantaina hain ensimmäisen nukkekotini (lapsuuteni jälkeen) jonka huusin huuto.net:istä. Ihanaista.Vihdoin pääsee laittamaan "oikeaa" kotia ;) Tuo mun edellinen hökötys oli niin karmiva etten viitsinyt edes kuvaa siitä laittaa.

Eilen seikkailin kaupungilla ja jalkani vievät minut askartelukaupasta askartelukauppaan, mukaan tarttui ensimmäiset balsat, peilinpaloja, vihreää ohutta rautalankaa, kukkasia.. pari kakkuvuokaa ja lintu puutarhaani. Mutta huh että oli ihmisiä kaupungissa jo kymmenen aikaan aamulla O.o

Balsa olikin vaikeampi käsitellä kuin uskoin, sillä se on todella niin pehmeää että saksillakin saa leikattua ihan hyvin. Käytin kyllä askarteluveistä kuitenkin. Aluksi sain aikaseksi vain pientä silppua, mutta tänään heti aamusta päätin saada aikaan jotain jota voi ja kehtaa esitellä.

Keittiööni tulee tälläinen astiakaappi:

103380.jpg

Valitettavasti kuvassa näkyy liimaukset vielä ja vesiväri vielä oikein korosti niitä :( kuvassa mukana myös ostamani kakkuvuokaset joita ajattelin käyttää apuna tulevaisuudessa :) .

Samalla kun nukkikseni hain, ostin myös keittiöön kuuluvat liesi/tiskiallas-systeemit:

103389.jpg

(kappa ikkunassa kuuluu erääseen vanhaan, käyttämättömään nauhatoppiin :D )

Sitten toiseen projektiini, eli puutarhaan joka on vaiheessa, sillä en osaa tehdä sinne mitään.
Kuvasta olen sen verran edennyt, että olen sillan saanut maalattua, linnuille muovattua uima-altaan (joka onkin aika turha kun siinä kerran joki virtaa.. ) ja tökkäsin pari mini-auringonkukkaa maahan.

103394.jpg

103397.jpg

103403.jpg

Ikäväkseni joki ei onnistunut lainkaan niin hyvin kuin toivoin, mutta eiköhän tuo kelpaa =)